Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: 26-godišnji momak iz Sarajeva je preminuo od udara groma dok je bio s djevojkom u moru u Podstrani

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: 26-godišnji momak iz Sarajeva je preminuo od udara groma dok je bio s djevojkom u moru u Podstrani

Hitna pomoć je brzo intervenirala, ali muškarac je na licu mjesta preminuo

U Podstrani je, na plaži u Mutograsu, preminuo mladić. Prema prvim i neslužbenim informacijama grom je pogodio momka dok je bio u moru.

Radi se, kako doznajemo, o 26-godišnjem momku iz Sarajeva, kojega je grom udario dok je bio s djevojkom u moru u plićaku.

Mladić i djevojka su se, prepričali su nam, zafrkavali, on ju je bacao s ramena u more, i kada se ustao, udario ga je grom.

Upomoć mladiću i šokiranoj djevojci su priskočili i kupači, stigla je brzo i Hitna pomoć, ali nesretnom mladiću nije bilo spasa.

Vaša reakcija na temu