TUKIĆA OSUMNJIČIO SLABAŠAN ALIBI Izbo ženu, presvukao se i vratio na mjesto zločina pa nazvao policiju

TUKIĆA OSUMNJIČIO SLABAŠAN ALIBI Izbo ženu, presvukao se i vratio na mjesto zločina pa nazvao policiju

Željko Tukić, osumnjičeni za ubojstvo bivše supruge, pao je na manjkavom alibiju. Tvrdio je da je bio u Slatinama, a kamera ga je snimila na kolodvoru u blizini mjesta zločina

Željko Tukić, osumnjičeni za ubojstvo bivše supruge Asje Tukić, pao je na manjkavom alibiju. Policiji je tvrdio da je u vrijeme ubojstva bio na Slatinama na Čiovu, no nadzorna kamera ga je snimila na kolodvoru nedaleko od mjesta zločina. 

Policiju je, pak, u stanu dočekao u drugoj odjeći. Po policijskoj rekonstrukciji, nakon što je ubio bivšu suprugu, otišao je do stana i presvukao se, vratio te nazvao policiju da im kaže kako je ženu pronašao mrtvu. 

Tukić sve negira i tvrdi da nije ubio bivšu suprugu. Policija je, pak, zaključila da imaju dovoljno kvalitetan zatvoreni krug indicija da ga privedu uz kaznenu prijavu za ubojstvo bivše supruge. O motivima se još nagađa, a istražitelji smatraju kako se radi o ubojstvu u afektu. 

Izvor blizak istrazi kaže nam da su se Tukići razveli prije dvadesetak godina, no ostali su u kontaktu. Naizgled je njihov odnos bio korektan, no bilo je prebacivanja radi financijske propasti, naknade za čišćenje apartmana, neuzvraćene ljubavi. Iz stana i novčanika ubijene liječnice nije ništa uzeto pa je nekakav materijalni interes kao motiv ubojstva isključen. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare