Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Banovinu stiglo čak 866 primjedbi i mišljenja na predložene izmjene GUP-a

U Banovinu stiglo čak 866 primjedbi i mišljenja na predložene izmjene GUP-a

Trenutno se vrši obrada pristiglih mišljenja, prijedloga i primjedbi iznesenih u javnoj raspravi

Iz Banovine su poslali brojke o mišljenjima, prijedlozima i primjedbama oko izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Splita i o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš, te na izmjene GUP-a koji su pristigli za vrijeme javne rasprave. Primljeno je 1099 mišljenja, od čega se 216 odnosilo na Prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Splita, (tek) 17 na Stratešku studiju utjecaja na okoliš.

Očekivano, najviše je primjedbi, mišljenja i prijedloga, čak 866, stiglo na predložene izmjene GUP-a.

Neke su, napominju iz gradske uprave, evidentirane više puta jer su građani istu primjedbu dostavljali e-mailom, poštom ili na protokol.

- Trenutno se vrši obrada pristiglih mišljenja, prijedloga i primjedbi iznesenih u javnoj raspravi, u sklopu pripreme cjelovitog izvješća o javnoj raspravi. Obradu vrše odgovorni voditelji u suradnji s Gradom Splitom, nositeljem izrade. Rok za pripremu izvješća je najviše petnaest dana od isteka roka za davanje pisanih mišljenja, prijedloga i primjedbi. Izvješće će potom biti objavljeno na oglasnoj ploči i web stranici Grada te na  stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja - iznijeli su.

Vaša reakcija na temu