Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Kaštelima propucan Jozo Čabraja, sam se javio policiji

U Kaštelima propucan Jozo Čabraja, sam se javio policiji

Na Čabraju je otvorena vatra s motocikla u prolazu

Večeras oko 21,10 u Kaštel Sućurcu iz vatrenog oružja pucano u 28-godišnjaka.

Prevezen je u bolnicu, očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o Jozi Čabraji, Kaštelaninu koji je nedavno također došao na hitnu pomoć zbog rane iz vatrenog oružja. Tada je tvrdio da se sam ranio isprobavajući pištolj, međutim policija mu to baš nije povjerovala.

Čabraja je pogođen u rame dok je bio u svom automobilu na parkingu, a ovog puta sam je nazvao policiju i kazao im da je pucano na njega. Sam je i došao u ambulantu u Kaštelima, te je prebačen u KBC Split.

Na Čabraju su navodno zapucali s motocikla u prolazu, što je standarni opis napadača u pucnjavama koje su zaredale u posljednjih par mjeseci u Splitu i okolici.

Jozi Čabraji sude za ubojstvo 20-godišnjeg Marina Matijaša u Kaštelima 2014. godine. Bio je osuđen na 13 godina zatvora, ali je presuda ukinuta, a novo suđenje bi trebalo uskoro započeti. U pritvoru je proveo tri i pol godine.

Vaša reakcija na temu