Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal U Kaštelima je u pepel otišao lik predsjednice, uz poruku 'Jakove, izdrži'

U Kaštelima je u pepel otišao lik predsjednice, uz poruku 'Jakove, izdrži'

Prošao je Rivom i vlakić koji odvodi mlade u Irsku

Luda povorka Donjokaštelanskog krnjevala prošla je danas od Nehaja do Gata u Kaštel Starom, gdje je maškaranu povorku dočekalo preko tisuću i pol građana.

Bilo je tu svakakvih maski, mala i velika kraljica krnjevala su stigli na kočijama, došli su i gangsteri s mora iz Primoštena, rezači tamarisa, bespravni graditelji, prošao je Rivom i vlakić koji odvodi mlade u Irsku. 

Ipak, trenutak koji su svi čekali bilo je paljenje krnje. Pročitala se i presuda, završna poruka je glasila: 'Jakove, izdrži!', a u pepel je otišao lik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je u jednoj ruci imala čokoladicu srpskog proizvođača Pionir, a u drugoj pušku...

Pjesma i ples će, u to nema sumnje, potrajati u Starom dugo u noć...



Vaša reakcija na temu