Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Makarskoj otvoren novi prodajni centar 'Apfel, sve za dom'

U Makarskoj otvoren novi prodajni centar 'Apfel, sve za dom'

Tvrtka Apfel je proširila svoju ponudu, a novi centar se prostire na 700 m2

U Makarskoj je jutros svečano otvoren novi prodajni centar 'Apfel, sve za dom', koji se prostire na 700 m2, a nalazi se u Dubrovačkoj ulici 49, točno iznad Apfelova Supermarketa.

- Dućan smo nazvali 'Apfel, sve za dom' jer je ciljano namijenjen građanima koji imaju stanove, kuće, vile, u kojima stanuju ili ih pak iznajmljuju. Potrudili smo se ponuditi sve što je potrebno za moderno uređenje doma svojeg ili za iznajmljivanje. Ovo je lijepa dopuna na sve što do sada radimo. Dakle, uz dućan opreme za restorane i kafiće sada smo povezali priču s jednom cjelokupnom ponudom za privatne kuće i apartmane. Zaposlili smo pet novih ljudi, što nas posebno veseli - kazao je Mijo Pašalić, vlasnik Apfela, danas na otvorenju novog dućana.

U svom asortimanu nudi poznate svjetske brendove kao što su VilleroyBoch, Eichholtz, Tognana, WMF te široku paletu proizvoda za vile, apartmane i domaćinstvo, koji uključuju dekoracije, vrtni program, tekstil, porculan, staklene proizvode, tapete, zavjese te kućanske potrepštine.

Tvrtka Apfel je ovim centrom proširila svoju ponudu, te približila suvremene trendove svim građanima i njihovim gostima.

Makarska je ovim dobila prodajni centar, kojega je, sluteći po dosadašnjim reakcijama, željno iščekivala.

Vaša reakcija na temu