Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Podstrani se susreli gradonačelnici i poduzetnici

U Podstrani se susreli gradonačelnici i poduzetnici

Predsjednik Udruge gradova Željko Turk otkrio je kako je 126 od 128 hrvatskih gradova član ove Udruge

U hotelu Le Meridien Lav u Podstrani jučer je započeo 10. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika u organizaciji Udruge gradova i Lidera. 

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara u pozdravnom je govoru otkrio kako se Split ovoj Udruzi priključio ove godine upravo kako bi pridonio zajedničkim nastojanjima i ciljevima u decentralizaciji i razvoju lokalne samouprave. Rekao je i kako će za desetak godina većina europskog stanovništva živjeti u gradovima, u četiri najveća hrvatska grada već sad živi trećina populacije, što jasno govori koliko su gradovi važni, a gradonačelnici su ti koji s građanima imaju prvi i izravan kontakt.

Predsjednik Udruge gradova Željko Turk u svom je govoru otkrio kako je 126 od 128 hrvatskih gradova član ove Udruge te da je sa zadovoljstvom ovogodišnji susret organizirao u Splitu, nakon odluke gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da se drugi najveći hrvatski grad pridruži Udruzi. 

U sljedeća tri dana u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani okupit će se više od 400 sudionika i razgovarati o važnim temama za lokalne zajednice.

Vaša reakcija na temu