Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U sklopu sajma SASO danas će se održati 11. Energetski summit
SASO 2016. Piše: Dalmatinski portal

U sklopu sajma SASO danas će se održati 11. Energetski summit

Početak skupa je zakazan u 11 sati

U sklopu jubilarnog 20. međunarodnog sajma SASO 2016, danas će se se odžati 11. Energetski summit održat će se u Konferencijskoj dvorani splitske Spaladium arene s početkom u 11 sati. Skup organiziraju Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Splitsko-dalmatinska županija, Hrvatska gospodarska komora (HGK). Hrvatska komora inženjera strojarstva i Grad Split. 

O doprinosu građevinske industrije razvoju obnovljivih izvora energije, na skupu će govoriti Tomislav Šimunović (C.E.M.P.), a o novim poslovnim modelima u hrvatskoj energetici Ivan Šimić, predsjednik HUP-ove Koordinacije obnovljivih izvora energije.  

Za 12.00 sati najavljena je panel rasprava 'Energetska strategija Dalmacije – vizija poduzetnika' na kojoj će govoriti Ivan Šimić, predsjednik HUP-ove koordinacije obnovljivih izvora energije, dr. sc. Vlasta Zanki, direktorica HEP ESCO-a, Tomislav Čorak, direktor sektora energije Brodosplit Holdinga te predstavnici Croduxa i INA-Prvog plinarskog društva.  

Oba skupa moderirat će Maja Pokrovac, savjetnica za energetsko poduzetništvo i obnovljive izvore energije.  

O plinifikaciji Dalmacije, s posebnim osvrtom na specifičnosti grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije), govorit će Zlatko Budovčan, predstavnik tvrtke EVN Croatia Plin, a od 13.55 Vladimir Đurović iz Plinacroa predstavit će Projekt izgradnje jadransko-jonskog plinovoda.

Vaša reakcija na temu