Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Zadru uhićeno dvadesetak navijača Levskog koji su se htjeli obračunati s domaćima

U Zadru uhićeno dvadesetak navijača Levskog koji su se htjeli obračunati s domaćima

Policija traga za nepoznatim osobama koje su zapalile automobil bugarskim navijačima

Zadarska policija je privela dvadesetak navijača Levskog, koji su sinoć kasno htjeli obračun s domaćima. Uhićeni su na poluotoku, u središtu Zadra, što nam je potvrdila policija.

Kako nam je objašnjeno, dogodila su se dva različita incidenta, nekoliko nepoznatih osoba je u Zadru oko 23 sata napalo četvoricu Bugara kojima su i zapalili automobil. Sukob se dogodio u Ulici Krešimira Ćosića. Napadnuti su navijači Levskog, ali policija nikoga nije uhitila jer su napadači pobjegli prije njihova dolaska. Za njima se traga.

Zadarska je policija izvijestila da su napadnuti Bugari u dobi od 28 do 32 godine i da su im napadači ubacili pirotehničko sredstvo u BMW čime su izazvali požar u unutrašnjosti vozila.

Policija taj incident ne povezuje s ovim drugim u središtu Zadra, nakon kojega je uhićena skupina ratobornih Bugara, koji su još uvijek u policiji.  

Vaša reakcija na temu