Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UBOJSTVO U STOBREČU: Pročitajte što kaže svjedokinja događanja tragične večeri

UBOJSTVO U STOBREČU: Pročitajte što kaže svjedokinja događanja tragične večeri

Već kruže priče da je ubojica jedan 24-godišnjak iz Podstrane, poznat policiji otprije

Ubijeni mladić je, kažu nam u centru Stobreča nevoljko pričajući o tragičnom događaju, bio na fešti sv. Lovre. Proveo je većinu vremena uz more gdje je bio improvizirani šank i slavilo se. Nakon toga se očito uputio prema izlazu grada i zastao uz kafić tik uz teniske terene. Što se unutra odvijalo, pokazat će očevid, a zbivanja s ulice detaljno nam je prepričala Mara, gospođa koja živi preko puta kafića.

- Probudila me buka, bilo je oko četiri sata ujutro koliko sam uspila povatat. Vidila sam hordu divljaka, pijanih. Nisam mogla čuti zašto su se posvađali, neki su trčali ovim putićem, vjerojatno su vatali ubojicu - krenula je Mara prepričavati još pod šokom.


Kaže da je izletila na balkon kad je čula buku i razbijanje pomislila je da nije nešto oko kuće u kojoj živi.

- Bili su do pasa goli, derali se, psovke kakve nisam čula. Jedni su bježali prema igralištu Primorca, drugi ovim putićem (između kafića i kuće gdje gospođa živi).

Nisam se ni snašla, da ću zvat policiju, čujem da jedan viče 'umrit će mi brat, umrit će mi brat, pi.ka vam materina dolazite brže'. Svatila sam da priča s Hitnom pomoći i da se vjerojatno dogodilo ubojstvo jer su još govorili uboden je nožem, tražite nož, di je nož...

Nakon 15-ak minuta od toga došla je Hitna pomoć, pa dvoja policijska kola, vidila sam da ga stavljaju na nosila. Jutros sam čula da je umro - iznijela nam je Mara.

Priznala nam je gospođa s obzirom da je bila fešta i sva je mladost bila vani da se prepala za unuka. Ali, kad je čula da dozivaju drugo ime (nesretnog Blaževića vjerojatno) bilo joj je intimno lakše.

Već kruže priče da je ubojica jedan 24-godišnjak iz Podstrane, poznat policiji otprije. Sve je to u fazi špekulacija, ali doznajemo da policija zna tko je ubio jadnog mladića iako nam nisu potvrdili.  Rekli su nam da nitko još nije uhićen.

Dodajmo na kraju da Stobreč vrvi od turista, 50-ak metara od mjesta ubojstva je kuća puna gostiju. S balkona su nam tek rekli da ne znaju što se dogodilo, samo da su čuli da je bila tuča i da je netko ubijen. 

Vaša reakcija na temu