Udruga Adria Art Annale izvela performans ispred Banovine, žele da ih primi Andro Krstulović Opara

Udruga Adria Art Annale izvela performans ispred Banovine, žele da ih primi Andro Krstulović Opara

Želimo ukazati na najnovija saznanja o pogodovanju Grada Splita, odnosno službenika Ivice Pavića, investitoru Darku Miladinu

Umjetnička udruga Adria Art Annale danas je u 11.45 izvela performans ispred zgrade Banovine. Izvjesili su zastavu, rad umjetnika Igora Grubića

- Uz zastavu s važnim pitanjima koja se tiču današnjeg društva, želimo ukazati na najnovija saznanja o pogodovanju Grada Splita, odnosno službenika Ivice Pavića, investitoru Darku Miladinu koji je, podsjećamo, još od svibnja protupravno u prostoriji koju je donedavno koristila naša udruga, oglušivši se na naloge Grada da je napusti - naveo je Antej Jelenić, predsjednik udruge AAA.

Pojasnio je da akcijom žele ukazati na ovaj, ali i slične slučajeve otimačine zajedničkih dobara i pozvati gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu da ih primi ili da prisustvuje na tribini u okviru 30. Adria Art Annalea koji se trenutno odvija u podrumima Dioklecijanove palače.

Tribina će se održati 16. listopada i na njoj će biti predstavljena inicijativa Javnost koja okuplja osam različitih udruga.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare