Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Info zona Uhićen muškarac koji je na Marjanu napao majku s djetetom

Uhićen muškarac koji je na Marjanu napao majku s djetetom

Žena je prijavila da se muškarac zaletio na nju i oborio je na tlo

Splitska je policija uhitila 28-godišnjeg muškarca kojeg su osumnjičili da je prije tri dana na Marjanu napao majku s djetetom. Dvadesetdevetogodišnjakinja je prijavila da je napadnuta oko 11.30 sati, dok je šetala s trogodišnjim sinom. U jednom je trenutku primijetila kako joj se približava muškarac u sportskoj odjeći, a kada je vidio da nema nikoga u blizini, zaletio se na nju i odgurnuo je. Pala je na tlo, a napadač je pobjegao. 

- Od zaprimljene prijave poduzeli smo mjere i radnje u cilju identificiranja i pronalaska osobe, te smo danas tijekom dana u službene prostorije doveli 28-godišnjaka za kojeg je utvrđeno postojanje osnova sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije.

Vaša reakcija na temu