Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhvaćen s više od pola tone rezanog duhana u Dugopolju

Uhvaćen s više od pola tone rezanog duhana u Dugopolju

Protiv 51-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu

Prilikom provođenja zajedničkih aktivnosti policijskih službenika granične i kriminalističke policije u zaštiti državne granice i obavljanju redovitih policijskih poslova, sinoć, 17. travnja u 23.35 sati na području Dugopolja, policijski službenici su zaustavili teretno vozilo Fiat Doblo. Vozilom je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin. Prilikom kontrole vozača i vozila, policijski službenici su u vozilu uočili vreće s rezanim duhanom, izvijestili su iz splitske policije.

Služba organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske provela je kriminalističko istraživanje, u sklopu kojeg je, temeljem naloga, obavljena pretraga spomenutog vozila, kojom prilikom je utvrđeno da se u istom nalazi ukupno 560 kilograma rezanog duhana.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 51-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine, izvijestili su iz policije.

 

Vaša reakcija na temu