Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Umro muškarac kojeg je na zadarskom kolodvoru brutalno izmlatio maloljetnik

Umro muškarac kojeg je na zadarskom kolodvoru brutalno izmlatio maloljetnik

Napad se dogodio u četvrtak oko 13.40 sati

U zadarskoj Općoj bolnici sinoć je preminuo 44-godišnji muškarac kojeg je u četvrtak na autobusnom kolodvoru u Zadru premlatio 17-godišnjak. Napad se dogodio oko 13.40 sati.

- Iz zadarske bolnice smo dobili obavijest da je preminuo 44-godišnji muškarac koji je zadobio teške ozlijede u četvrtak. Tada smo proveli kriminalističko istraživanje nad jednom maloljetnom osobom koju smo uz kaznenu prijavu zbog nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda predali pritvorskom nadzorniku - kazala je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Maloljetniku je određen pritvor, a neslužbeno se doznaje da je muškarca mlatio bokserom po glavi i nanio mu po život opasne ozljede.

Vaša reakcija na temu