Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Upoznaj Studij Kulturne sociologije

Upoznaj Studij Kulturne sociologije

Mogu ga upisati osobe sa završenim sveučilišnim preddiplomskim studijem od 180 ECTS bodova

Krešimir Krolo, profesor sa Sveučilišta u Zadru, predstavit će Međunarodni združeni diplomski studij Kulturne sociologije. Predstavljanje će se održati u petak, 1. travnja, u 19 sati u Info zoni.

Sveučilište u Zadru od 2014. godine studij organizira u suradnji sa Sveučilištem u Grazu, Sveučilištem u Trentu i Masaryk Sveučilištem u Brnu. Program je besplatan za studente iz zemalja Europske unije, a po završetku studija studenti dobivaju zajedničku diplomu sva četiri partnerska sveučilišta. 

Studij omogućava studentima da kao znanstvenici i stvaratelji javnih politika pridonesu društvenoj preobrazbi i razvoju u uvjetima međusobno sve povezanijeg i globaliziranijeg svijeta. Težište studijskog programa je na znanstvenom istraživanju u službi društvenog, kulturnog i gospodarskog razvoja. Mogu ga upisati osobe sa završenim sveučilišnim preddiplomskim studijem od 180 ECTS bodova. Posebno povjerenstvo definira način upisa kandidata koji nisu završili prvostupnički jednopredmetni ili dvopredmetni studij sociologije.

Vaša reakcija na temu