Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uvođenje reda na istoku Splita eskaliralo verbalnim napadom, Madunić demantira da je prijetio prometnom redaru

Uvođenje reda na istoku Splita eskaliralo verbalnim napadom, Madunić demantira da je prijetio prometnom redaru

Po nalogu komunalnog odjela postavljeni su betonski blokovi kod City Centera one

Nakon mukotrpne borbe zabrane parkiranja autoprijevozniku Maduniću u blizini City Centera one, uvođenje reda je u utorak navečer eskaliralo, kako doznajemo, verbalnim napadom vlasnika firme na prometnog redara. Ukratko, do nedavno su autobuse ove kompanije parkirali u blizini trgovačkog centra u južne dvije trake, gdje su im također stizale kazne da bi se potom premjestili na dno ulice, zapravo gdje cesta praktički prestaje, pored okretišta za gradskog prijevoznika.

Po nalogu komunalnog odjela postavljeni su betonski blokovi, kako su nam rekli, s dovoljno mjesta da još dva parkirana autobusa mogu izaći. No, popodne su vozači zvali vlasnika koji je došao predvečer i, rečeno nam je, vrijeđao prometnog redara i navodio među ostalim da će dobiti otkaz, zvat će Banovinu, ministarstvo...

Sin vlasnika Milana Madunića je, inače, pomoćnik ministra prometa.
Kontaktirali smo Madunića koji nam odbija navode o ikakvim takvim prijetnjama.

- Vozim čitav život, kad parkiram gdje ne smijem - platim, te neću tražiti veze ni ikoga. Ali ovdje nema nikakve veze s ičim, oni mene zatvorili, a nije bilo oznaka zabrana, nikakvog znaka. Tamo gore gdje sam prije parkirao, parkirali su i drugi i ja ću to platiti, a neke sam i platio. Za ovo ovdje, iza žute trake gdje su bili autobusi neću platiti, još bi meni netko trebao platiti što ne mogu izaći - kazao nam je.

Ipak, autobuse će, rekao nam je, pomaknuti...

Vaša reakcija na temu