Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UVREDLJIVI GRAFITI: Poruke Goranu Ivaniševiću na fasadi splitske škole

UVREDLJIVI GRAFITI: Poruke Goranu Ivaniševiću na fasadi splitske škole

Na Facebooku je objavljena njegova fotografija u trenirki s oznakama nogometnog kluba Šibenik

Niti 24 sata nakon što je proslavljeni tenisač Goran Ivanišević poželio Šibeniku povratak u Prvu ligu uz fotografiranje u njihovoj trenirci uz poruku da je najljepša koju je nosio, na zgradi gimnazije na Pazaru osvanuo je grafit kontra njega.

Ljubav prema pobjedniku Wimbledona kojemu je njegov Split priredio jedan od najvećih dočeka je počela pucati nedugo nakon što mu je omogućena gradnja na Marjanu. Vilu je prodao, jednako kao i zemljište na Duilovu gdje se govorilo da će biti teniska akademija. Definitivno je pukla kada su mediji objavili da je dinamovcima ustupio svoju jahtu.

Tada je prebrisan i grafit na osmoljetki Pojišan s njegovim likom...

Vaša reakcija na temu