Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO Popodne kroz Zvonimirovu ulicu nema gužve

UŽIVO Popodne kroz Zvonimirovu ulicu nema gužve

Uz Pazar je usporenije, ali još uvijek protočno

18.41 - Popodne kroz Zvonimirovu nema gužve, prohodno je do Trajektne luke.

Kako će izgledati petak nakon promjena, uklanjanja pješačkog prijelaza na skretanju iz Zagrebačke te dodatnih, usklađenih strelica na semaforu ostaje za vidjeti...


11.53 - Pogledajte razmišljanja naših sugrađana...


10.34 - Gužve su i kroz Poljičku cestu i kraj Koteksa


10.10 - Evo i fotografije stanja bliže trajektnoj luci


09.54 - U Zagrebačkoj ulici po običaju gužve u smjeru trajektne luke.


09.52 - Glavni prometni tok Zvonimirovom prema trajektnoj luci funkcionira bolje, poboljšanje je napravljeno. Ono što svi skupa trebamo napraviti je da se vozila koja nemaju posebnu dozvolu za prolaz Zagrebačkom ulicom pridržavaju propisa, pa će samim tim i tu promet bolje funkcionirati - komentirao je dogradonačelnik Nino Vela


09.49 - Velika je gužva i dalje u Zvonimirovoj


09.08 - Ono čega su se pribojavali, promet preko mosta ide glatko. Ali, zapravo pravo stanje bi se moglo vidjeti sutra, kada stižu brodovi s nekoliko stotina vozila.

08.53 - Evo malo kadrova i s mosta na Bačvicama


08.24 - Zvonimirova je opet prohodna. Brže se ipak oslobađaju gužve. Čep je kraj Biskupove palače.


08.15 - Jadranski most prazan. Čep se stvara prije, tako da je na ovom potezu skroz slobodno. Nema niti malo zastoja.


08.00 - Počinju veći zastoji. Blokira se pomalo i raskrižje. Čujemo u prolazu kako govore da treba prometni policajac ili bobi zaustavljat ulazak u raskrižje, po uzoru na sve veće europske gradove.

 

07.50 - Lagano se počinju i kroz Zvonimirovu ulicu, od Koteksovog nebodera stvarati gužve. Križanje s Ulicom slobode je (još uvijek) protočno.


07.37 - Evo i videa kako to jutros izgleda



07.30 - Od jutros je počela nova, privremena prometna regulacija do trajektne luke u Zvonimirovoj ulici. Na križanju nema gužve. Uz Pazar je usporenije, ali još uvijek protočno. 



Vaša reakcija na temu