Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ: Marić odbio hospitalizaciju i napustio splitsku bolnicu!

KRAJ: Marić odbio hospitalizaciju i napustio splitsku bolnicu!

Njegov odvjetnik je optužio i bivše vodstvo kluba da je odgovorno za ovaj napad

Bruno Marić danas je pretučen u Stobreču, te je prvezen u splitsku bolnicu, gdje mu se ukazuje pomoć...

19.20 sati - Zadnje što doznajemo je da je Marić odbio hospitalizaciju.

19.18 sati - Bruno Marić upravo je napustio splitsku bolnicu, izašao je na sporedni ulaz s velikim ovratnikom. Sjeo je u policijsko vozilo te odjurio bez tesksta.

19.05 sati - Ovo je bio klasični pokušaj ubojstva. Srušili su ga na pod. Prvi put u životu vozim se kroz Split pod pratnjom policije. To je žalosno. To je grad koji volim, a ovo je strašna situacija. Napali su nas kao da su vikinzi, naoružani silnom mržnjom. Šokiran sam. Ako su to htjeli izazvati, zaista su uspjeli. Nadam se da će ovo biti alarm za institucije. Vijest dana nije da je Bruno Marić napadnut, već da su za to također odgovorni članovi bivše uprave Hajduka. Napadači na Brunu Marića nisu postali napadači sami od sebe. Ta mržnja bildala se preko bivše uprave. Ta uprava, uostalom, kazala je da Bruno Marić neće živ izaći iz Splita - kazao je odvjetnik Bruna Marića Vladimir Gredelj za Index.

19.03 sati - Može se doznati da je u trenutku napada Bruno Marić kod sebe imao pištolj za kojeg navodno ima dozvolu.

18.56 sati - Očevici koji su bili na Hitnoj kada je Marić dolazio kažu da je bio vidno izudaran po glavi, te da je šepao.

18.42 sati - Ispred bolnice su brojne novinarske ekipe...

18.30 sati - U bolnici u čekaonici su s njim djelatnici policije.

18.28 sati - Mariću su snimali glavu, pa sad čeka nalaze.

18.22 sati - Očevici kažu da ima ogroman hematom na glavi.

18.20 sati - Bruno Marić je još uvijek na Hitnom kirurškom.

Vaša reakcija na temu