Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zvonimir Krstulović / START PRESS Vatrogasci obranili sve kuće i požar stavili pod nadzor, policija već privela jednu osobu!

Vatrogasci obranili sve kuće i požar stavili pod nadzor, policija već privela jednu osobu!

Magistrala je zbog požara bila zatvorena za osobna vozila

12.55 - Nakon požara su napravljena mjerenja, koja pokazuju da je voda u Žrnovnici ispravna za piće, javljaju iz ViK-a. 

- Rezultati za sve fizikalno-kemijske i kemijske pokazatelje za uzorak sirove vode i vode iz vodoopskrbne mreže Žrnovnica pokazuju da isti odgovaraju maksimalno dozvoljenjim koncetracijama Pravilnika o parametrima sukladnosti i metodama analize vode za ljudsku potrošnju. Mikrobiološki pokazatelji su u izadi, a rezultati će biti poznati u ponedjeljak.

10.40 - Nakon što je jaka kiša ugasila požar, na terenu je dvjestotinjak vatrogasaca koji rade na sanaciji požarišta, a pomažu im i pripadnici vojske. 

8.50 - Jadranska magistrala otvorena je za promet svih vozila.

7.56 - Iz splitske policije su nam potvrdili da su priveli jednu osobu koju dovode u vezu s požarom. S njom obavljaju obavijesni razgovor i još će se vidjeti hoće li je osumnjičiti za podmetanje.

Iako se proširila vijest da je požar izazvan bengalkom, iz splitske policije to nisu mogli potvrditi. Kažu da to tek trebaju utvrditi istragom.

7.14 - Počela je padati kiša! Mnogi su sinoć gledali u nebo, ali tijekom najveće borbe s vatrom nije bilo ni oblaka...

7.03 - Burna noć je bila iza vatrogasaca, ali je jutrošnja vijest da su obranjene kuće, a požar koji je planuo u Krilu Jesenicama je stavljen pod nadzor. Osim gasitelja sa širem splitskog područja, upomoć su došli i šibenski vatrogasci s pet vozila. Angažirano je bilo oko 200 vatrogasaca. Lokaliziran je požar i na području Klisa. Naime, sinoć je planula Klis Kosa baš kada su i kliški vatrogasci branili Mutogras...

6.40 - Fotografija Zvonimira Krstulovića, snimljena s Brača, odlično pokazuje koliko je sinoć bio požar velik i s koliko dugom frontom su se vatrogasci trebali boriti.

6.19 - Zbog požara u mjestu Krilo Jesenice, zatvorena je za osobna vozila Jadranska magistrala (DC8) od Strožanca do Omiša. Obilazak je cestom Strožanac - Žrnovnica -Tugare - Omiš.

Vaša reakcija na temu