Andro Krstulović Opara nakon sastanka s Plenkovićem otkrio o čemu su pričali

Andro Krstulović Opara nakon sastanka s Plenkovićem otkrio o čemu su pričali

Novinari su premijera u Solinu dočekali pitanjem o ministrici Murgarić

18.22 - Sa splitskim gradonačelnikom Plenković je razgovarao o temama o kojima će biti govora na sjednici Vlade koja bi se na proljeće trebala održati u Splitu, ali i o rješenju problema vezanih uz Spaladium Arenu. Nakon toga premijer je otišao na sastanak sa županom Blaženkom Bobanom s kojim je razgovarao o gradnji obilaznice oko Splita i tunelu kroz Kozjak. Opara je otišao na sastanak sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, a Plenković kod Bobana.


17.39 - Nakon Solina Plenković je stigao kod splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.


16.25 Premijer je u Solinu prokomentirao posao gradnje Pelješkog mosta kojeg su dobili Kinezi, izjavu ministrice Nade Murganić koju je dala nakon što je Mara Tomašević povukla prijavu zbog nasilja u obitelji protiv supruga i odnose sa Slovenijom. 


16.09 - Premijer Andrej Plenković stigao je u Solin na sastanak s gradonačelnikom Daliborom Ninčevićem. Nakon toga u planu je susret s don Rankom Vidovićem, župnikom i dekanom Župe Gospe od Otoka u Solinu i obilazak radova na novoj Bazilici čije je dovršenje predviđeno u ovoj godini. Poslije Solina Plenković će u Split na sastanak s Blaženom Bobanom i Androm Krstulovićem Oparom.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare