Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Ovako na psa djeluje otrov bačen na Marjanu

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Ovako na psa djeluje otrov bačen na Marjanu

Video snimke nam je poslala vlasnica otrovanih kujica

Vlasnica otrovanih kujica na Marjanu je kratko s nama podijelila bolno iskustvo kojega proživljava ovaj vikend. Kujica Gita koja je u subotu popodne otrovana na sjevernoj strani Marjana je preživjela, danas je bolje. Leah, pred kojom je neizvjesna noć, pojela je otrov u nedjelju s južne strane. Unatoč pojačanom oprezu, isti scenarij se dogodio.

Ima još jednu kujicu, koja, srećom, izgleda nije unijela otrov. 

- Treća ne pokazuje simptome. Kaže Vando da i neće jer da je to nešto što djeluje užasno brzo. Nadam se - kazala nam je dok bdije nad ljubimcima.

Leah se bori, epileptični napad traje od 12 sati i ne prestaje.

- Ne znam što će biti, veća je i jača od Gite, ali je i još gore od nje kojoj nisu davali nikakve šanse, ali evo je svjesnija. Tko god da je bacio, znao je što taj otrov radi - još nam je rekla.

Leah je, dodajmo, spašena iz velikog požara u Žrnovnici, a Gita iz čuvenog splitskog snijega sa Sirobuje.

Vaša reakcija na temu