Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VANDALIZAM NA SKALICAMA: Ravnateljica Željka Ruščić obavijestila policiju i Grad

VANDALIZAM NA SKALICAMA: Ravnateljica Željka Ruščić obavijestila policiju i Grad

Na zidovima osnovne škole osvanule su poruke mržnje

Zbog poruka mržnje koje su jutros osvanule na Osnovnoj školi Skalice, ravnateljica Željka Ruščić je obavijestila policiju i Grad kao osnivača.

- Nadam se da će se čim prije izbrisati - kazala nam je ravnateljica.

Vandalizam na pročelju škole je prvi vidio domar, a potom i čistačice, oni koji prvi stižu na posao. Kazao nam je da je ostao zatečen, te da je odmah i obavijestio ravnateljicu.

Upravo s vrata i prozora ružne poruke brišu čistačice, a domar će, dok Grad pošalje koncesionara, za prvu ruku 'zabijeliti' što može.

- Nemojte pisati da čistimo, vidjet će da smo vrijedni, pa će opet - nalazi i smisao za humor čistačica koja je zgrožena učinjenim po školi.

Vaša reakcija na temu