Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VANDALIZAM U SPINUTU Iščupali klupe i postavili ih okomito, vodstvo kotara poziva građane da prijave počinitelje

VANDALIZAM U SPINUTU Iščupali klupe i postavili ih okomito, vodstvo kotara poziva građane da prijave počinitelje

'Prije smo imali problem s klupama kraj OŠ Marjan, no tamo su ih micali radi druženja. Ovo je čisti vandalizam', kaže predsjednik GK Spinut Andrija Čaljkušić

U parku kod nebodera u Karamanovoj pod okriljem noći netko je iščupao nekoliko klupa i postavio ih u okomiti položaj. Sve se dogodilo prije dvije noći. Vodstvo kotara Spinut pozvalo je građane da prijave počinitelje policiji ili kotaru. 

'Susjedi, ne ustručavajte se prijaviti. Bez suradnje ne možemo zaustaviti vandale koji uništavaju zajedničku imovinu i rasipaju naš novac', pozvao je Gradski kotar Spinut u objavi na Facebooku. 

Kontaktirali smo predsjednika Andriju Čaljkušića koji je obišao lokaciju, popisao štetu i zvao policiju i Parkove i nasade koji će klupe vratiti na mjesto. 

'Prije smo imali problema s klupama pred OŠ Marjan. No, tamo su ih micali stotinjak metara radi druženja. Ovo je, pak, čisti vandalizam', kazao nam je Čaljkušić. 

Klupe ispred osnovne škole riješili su 'zalivanjem' u beton pa se više ne mogu micati. 

Kotar je inače službeno zatražio od Grada videonadzor za dva dječja igrališta, novoizgrađeno u Bana Berislavića i ono u Karamanovoj, i to zato jer je često na udaru vandala.




Vaša reakcija na temu