Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Večeras se pali druga adventska svijeća: Zbog vremena nastup KUD-a Jedinstvo premješten u crkvu, ostali program ide po planu

Večeras se pali druga adventska svijeća: Zbog vremena nastup KUD-a Jedinstvo premješten u crkvu, ostali program ide po planu

Svijeća će se zapaliti u 18 sati

Na adventskom vijencu oko fontane ispred crkve sv. Frane večeras će se upaliti druga adventska svijeća, ali je zbog kiše i lošeg vremena izmijenjena lokacija održavanja programa koji je planiran nakon toga.

Iz splitske Turističke zajednice obavještavaju da će se svijeća upaliti u 18 sati, a nastup KUD-a Jedinstvo umjesto na središnjem dijelu Rive, održat će se u crkvi sv. Frane.

Program se usprkos kiši nastavlja na Rivi u 20 sati uz band VIS Coveri, na Pjaci uz DJ Lady G, a ispred Galerije umjetnina glazbu pušta Mrle iz Leta 3. Zabava je zagarantirana i u Turističkoj palači uz grupu Prva liga, od 20 sati.

- U nedjelju u 10 sati na Rivi nastupa mezzosopran Sofija Cingula i sekstet Kraljevi, nakon kojih nastupa tenor Stefan Kokoškov, potom zabavna grupa Providenca. Uživajte u raznolikom repertoaru na Rivi, a svoje najmlađe povedite u Đardin gdje će se u 11 sati  održati glazbeno scenski program za djecu i dječji lutkarski mjuzikl 'Festival životinjskog carstva' - najavljuju iz splitske Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu