Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VELA LUKA: Dani žalosti zbog smrti dvojice mladića u stravičnoj prometnoj nesreći

VELA LUKA: Dani žalosti zbog smrti dvojice mladića u stravičnoj prometnoj nesreći

Danas i sutra zastave su na pola koplja


Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić odlučila je proglasiti Dane žalosti na području Vela Luke zbog smrti dvojice mladih mještana u stravičnoj prometnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila na Korčuli. Poginuli su 31-godišnji pomorac koji je tu večer slavio rođendan i njegov 26-godišnji prijatelj, dok je teško ozlijeđena 22-godišnja djevojka koja je bila s njima. 

- Povodom tragične smrti i sahrane naših mladih mještana, koji su stradali u tragičnoj prometnoj nesreći proglašavam dane 16. i 17. studenog Danima žalosti u Općini Vela Luka. Dan žalosti obilježava se obaveznim isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Vela Luka i drugim javnim zgradama na području ppćine. Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da sadržaje u okviru svojeg poslovanja obavljaju primjereno Danu žalosti - navedeno je u odluci načelnice.

Vaša reakcija na temu