Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Jakov Vetma: Ne zna se tko se apsurdnije ponaša - Grad Solin ili Hrvatska pošta

Jakov Vetma: Ne zna se tko se apsurdnije ponaša - Grad Solin ili Hrvatska pošta

Načelnik Klisa je komentirao probleme s dostavom pošte u ulicu Pozirale

Na nevjerojatnu priču o sedmodnevnom putovanju pisma iz Solina do Klisa zbog toga što jednu klišku ulicu Hrvatske pošte smatraju solinskom, reagirao je i načelnik Klisa Jakov Vetma. On kaže da su Klišani poštanski broj '21231 Klis' platili poklonjenom zemljom u centru mjesta u svrhu izgradnje poštanskog ureda.

- Ne znam što je apsurdnije, to što Grad Solin na službenim stranicama spominje ulicu koja nije u Solinu ili što se Hrvatska pošta referira na tu istu stranicu. Zašto, recimo, HP nije pogledao naše stranice, lijepo se vidi ulica Pozirale? - pita Vetma.

Kad su se medji zainteresirali za ovaj slučaj, načelnik kaže da neće stati na ovome...

- Hrvatsku poštu upozoravali smo nekoliko puta, a sad molim sve stanovnike da nam javljaju probleme s poštom, a mi ćemo sve prosljeđivati medijima.

Za kraj je Jakov Vetma cinično predložio da, ako im je lakše, poštu mogu dijeliti noću jer su granice općine Klis definirane i lijepom, novom LED rasvjetom, što ni jedan grad u okolici nije napravio...

Vaša reakcija na temu