Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Autobus pun splitskih srednjoškolaca se zapalio u tunelu u Švicarskoj

VIDEO: Autobus pun splitskih srednjoškolaca se zapalio u tunelu u Švicarskoj

Dosta djece je uslijed plamena ostalo bez kufera, novčanika i osobnih dokumenata, bježalo se iz autobusa glavom bez obzira

U Švicarskoj je danas izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce sa skijaškog izleta. Zapalio se oko 14 sati...

- Plamen je krenuo izvana, sve se dogodilo u tunelu. Istrčali smo prema vratima, svi smo na vrijeme izašli - javili su nam se iz Švicarske.

Dosta djece je uslijed plamena ostalo bez kufera, novčanika i osobnih dokumenata, bježalo se iz autobusa glavom bez obzira.

Kontaktirali smo agenciju Collegium putovanja, koja je organizirala izlet.

- Nitko nije ozlijeđen, što je najvažnije. Osigurali smo zamjenski autobus koji je išao po njih - kratko su nam rekli.

Djeca su s mjesta nesreće odvezena prema Vatrogasnom domu u Švicarskoj, a kontaktirano je i hrvatsko veleposlanstvo, s obzirom da su mnogi ostali bez dokumenata.



Vaša reakcija na temu