Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte kako je zaiskrilo između aktivista Nove ljevice Zorana Burića i bivšeg nogometaša Darka Miladina

VIDEO: Pogledajte kako je zaiskrilo između aktivista Nove ljevice Zorana Burića i bivšeg nogometaša Darka Miladina

Miladin je od strane moderatora pozvan da priča o problemima u Palači

Na raspravi 'Susret interesnih skupina iz stare gradske jezgre' održane u kotaru Varoš zaiskrilo je između aktivista Nove ljevice Zorana Burića i bivšeg nogometaša, danas vlasnika hotela u Palači, Darka Miladina.

Miladin je od strane moderatora pozvan da priča o problemima u Palači, nije se spominjao njegov sukob sa stanarima i udrugom zbog prostora. Međutim, kad je bivši hajdukovac spomenuo kulturu, revoltirano se ustao Burić. 

- Ti i takvi oko tebe rade probleme. Ti ne znaš što je kultura, to je odgovor tebi - kazao je Miladin.

- Jesi li ti mene udario šipkom i tija bacit sa skala? Pitan te ovde jesi li laga. Pogledaj me u oči i reci jesi laga! Nasilnik si i lažljivac - uzvratio je Burić.

- Presmiješan si, prijatelju, dokaži na sudu ...- govorio je Miladin.

Na tribini su, uz Miladina, dodajmo, sudjelovali, karetaš Mišel Baučić, predstavnica udruge Sunce Gabrijela Medunić Orlić, vlasnik konobe Fetivi Duje Piplović, turistički vodič Tonči Cvrlje i Dalibor Popović.

Moderirao je Baldo Đanović, stanar i turistički djelatnik.

Vaša reakcija na temu