Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Grupa La Volpe u Đardinu zapjevala 'Mrzim Dinamo', policija oštro demantirala da je koncert prekinut

VIDEO Grupa La Volpe u Đardinu zapjevala 'Mrzim Dinamo', policija oštro demantirala da je koncert prekinut

Organizator 'Evo ruke' Stiv Vučković smatra da takvim stihovima nema mjesta na koncertu

Grupa La Volpe je sinoć u Đardinu na glazbenoj manifestaciji Revija urbane kulture, poznatijoj kao 'Evo ruke' zapjevala 'Mrzim Dinamo'.

Iako se pronio glas da je zbog te pjesme prekinut koncert, policija nam je oštro demantirala te navode. Samo su tražili da se 'smanje decibeli'.

- Mi nismo prekinuli koncert. Oko 22.30 sati izašli smo po dojavi građana o glasnoj glazbi na što moramo reagirati. Upozoreni su da se stišaju, što je i napravljeno - kazala nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Ana Čepić.

To nam je potvrdio i organizator 'Evo ruke' Stiv Vučković koji nije ni čuo što je La Volpe otpjevao. U svakom slučaju, smatra da takvim stihovima posebice nema mjesta na koncertu. 

- Rock je ljubav, a ne širenje mržnje - kazao nam je slikovito.

Druga je priča što se usred ljeta traži utišavanje glazbe oko 22.30 sati, s čim muku muče organizatori gotovo svih manifestacija.

Vaša reakcija na temu