Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Jenki nastavio s uređivanjem Obojene, od rušenja mula ne odustaje

VIDEO Jenki nastavio s uređivanjem Obojene, od rušenja mula ne odustaje

Gradonačelnik je uvjeren da će Vijeće donijeti Plan upravljanja za sljedeću godinu ne samo za žnjanski plato, nego i za ostale plaže

Nakon što je uklonio nelegalne objekte i dio na legalnom kafiću 'Obojena svjetlost', bivši koncesionar Dragan Jurišić Jenki nastavio je s 'uređivanjem' u svom aranžmanu. Prebacio je palme uz 'Obojenu', a nastavlja i s prebacivanjem stina i žala iz prve vale na plažu isprid kafića koji je ostao.

- U to sam uložio i uredio, sad ću prebacit na plažu ispred mog kafića. Uredit ću super i nastavit održavat ovaj dio - komentirao nam je Jenki.

Od rušenja mula nije (još) odustao. 

Za komentar što će u budućnosti biti na Kašteletu upitali smo i gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu.

- Vjerujem da će Vijeće donijeti Plan upravljanja za sljedeću godinu ne samo za žnjanski plato nego i za ostale plaže pa tako i za Kaštelet - rekao nam je.

Podsjetili su mediji gradonačelnika da je plaža poznata kao Obojena bila rijetka, ako ne i jedina koja nije bila uzurpirana ležaljkama, suncobranima i kojekakvim napravama. Dostupna svima. Poučeni iskustvima, opravdan je strah da će je, kako to obično biva, legalno 'okupirati' neki koncesionar.

- Zašto govorite 'bila'? Plaža je bila i bit će, samo bez bespravnih objekata - obećanje je Krstulovića Opare.


Vaša reakcija na temu