Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Požar kod Šestanovca je lokaliziran

VIDEO Požar kod Šestanovca je lokaliziran

Vatra je izbila na području koje je prošli mjesec gorjelo

Na podučju Šestanovca, u Vukušićima, poslijepodne je izbio požar. Vatrogasci su ga uspjeli lokalizirati. Vatra je izbila u šumi na području na kojem je prošli mjesec bjesnio veliki požar. Dojava je došla u 13.30 sati.


Na terenu su sve raspoložive snage Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnih vatrogasnih društava s tog područja. U gašenju im pomažu i zračne snage.

Od dežurnih vatrogasaca, oko 19 sati, doznajemo će požar uskoro biti lokaliziran.

- Dobro su gasitelji opasali cijevima taj dio i natopili vodom, smatramo da je to jedan korak prema lokaliziranju - kazali su nam bez suvišnih detalja.

Na terenu je tada oko 100 vatrogasaca s 27 vozila, a značajnu ulogu su odigrale zračne snage. Helikopteri su se povukli, ali pomoć je tu još od air tractora.


Vaša reakcija na temu