Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ViK JAVLJA Zbog radova od sutra onemogućen promet u dijelu Solina

ViK JAVLJA Zbog radova od sutra onemogućen promet u dijelu Solina

Trajat će 20 dana

U tijeku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u sklopu projekta 'Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split Solin – rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Solina i općina Podstrana, Klis i Dugopolje' zbog čega će u dijelu Ulice don Frane Bulića biti onemogućen tranzitni promet autima, autobusima i teretnim vozilima.

Isključivo će biti dozvoljen promet vozilima gradilišta te iznimno stanarima, hitnim službama i javnom prijevozu. Pješački promet kroz zonu izvođenja radova će u svakom trenutku biti omogućen.

'Molimo građane, koji žive istočno i zapadno od zone izvođenja radova, da Ulicom don Frane Bulića idu od zone odvijanja radova, odnosno prema istoku i zapadu kako je prikazano na grafici. Isto tako, molimo da građani koji žive unutar zone odvijanja radova minimalno korite dio trasa koje su zatrpane (žute zone)', javljaju iz ViK-a.


Na grafici je prikazana druga faza izvođenja radova s kojom se započinje 15.5.2024 godine i koja će trajati 20 dana.

'Slijedeće faze radova će se najavljivati kroz medije i putem obavijesti. Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuju za kraj.

Vaša reakcija na temu