Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vlada odobrila projekt izgradnje nove Opće bolnice Šibenik

Vlada odobrila projekt izgradnje nove Opće bolnice Šibenik

Zekanović zahvalio u Saboru

U programu Vlade Republike Hrvatske za razdoblje od 2024. do 2028. godine u poglavlju 'Dostupniji zdravstveni sustav' planiran je nastavak planske revitalizacije zdravstvene infrastrukture. 

U primarnoj i bolničkoj razini dovršit će se nadogradnja i modernizacija KBC-a Zagreb, KBC-a Rijeka, izgradnja novog KBC-a Osijek, dogradnja KB-a Dubrava, dogradnja Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', izgradnja nove Opće bolnice u Šibeniku te dnevne bolnice u Velikoj Gorici.

'Ovim putem u ime stanovnika čitave Šibensko-kninske županije zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske na uvrštavanju Opće bolnice u Šibeniku u četverogodišnji program, poručio je Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik.


Vaša reakcija na temu