Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vlasnik tvrtke Bešlić objasnio zašto je blokirao ulaze u zgradu osiguranja na Kmanu

Vlasnik tvrtke Bešlić objasnio zašto je blokirao ulaze u zgradu osiguranja na Kmanu

Iz osiguravajuće kuće mu se, kaže, još nitko nije javio. Kontaktirali su ga iz policije i naložili da ukloni vozila, ali on to još nije spreman učiniti

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je jutros ulaze u zgradu Euroherc osiguranja u Varaždinskoj ulici na Kmanu. Porazgovarali smo s njim i ispričao nam je razloge zbog kojih se odlučio na ovaj čin. 

Rekao je da je prije godinu dana s Eurohercom sklopio policu osiguranja za kamion i teret i da je istog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete. Pregovarali su godinu dana, ali štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi da se osiguranje poziva na to da polica osiguranja počinje vrijediti tek 24 sata nakon sklapanja, a on smatra da bi trebala početi važiti odmah s obzirom da je odmah i plaćena i da bi mu osiguravajuća kuća trebala isplatiti novac. 

Vlasnik tvrtke Bešlić tvrdi da mu je se nije javio još nitko iz osiguravajuće kuće već da su ga kontaktirali samo iz policije i kazali u mu ukloni vozila, ali on to još nije spreman napraviti. Pokušali smo dobiti nekoga od odgovornih u Eurohercu, ali nismo uspjeli.

Iz osiguravajuće kuće mu se, kaže, još nitko nije javio. Kontaktirali su ga iz policije i naložili da ukloni vozila, ali on to još nije spreman učiniti.


Vaša reakcija na temu