Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vozač u Prometovoj 'sedamnaestici' pušio i uvjeravao putnicu da to smije dok je autobus zaustavljen na stanici

Vozač u Prometovoj 'sedamnaestici' pušio i uvjeravao putnicu da to smije dok je autobus zaustavljen na stanici

Andro Krstulović Opara je od Uprave tražio sankcioniranje neodgovornog djelatnika

Scena iz nekih davnih, skoro zaboravljenih vremena (ako zanemarimo detalje oko stanja dijela voznog parka) dogodila se u petak u Prometovoj 'sedamnaestici'. Kako kaže naša čitateljica vozač je u autobusu pušio cigaretu, a kada ga je upozorila da radi nešto što ne smije, uvjeravao ju je da nije u pravu i da mu je pušenje dozvoljeno uz uvjet da je autobus zaustavljen na stanici.

- Skoro sam se ugušila, ali to nije sve. Nastavio nas je voziti kao da vozi krumpire, a ne ljude, a nakon nekoliko kilometara autobus mu se tri puta ugasio. Budući da autobus nije htio ni naprijed, ni nazad većina putnika je izašla iz vozila i nastavila put pješice - požalila nam se Splićanka.

S incidentom u sedamnaestici upoznat je i direktor Prometa Tomislav Vojnović. O sankcijama prema svom zaposleniku još nisu raspravljali jer, kaže, nisu utvrdili sve pojedinosti.

- Saznao sam to u petak, pred sam kraj radnog vremena. Znam da je naš vozač pušio, ali ne znam detalje oko toga što se točno događalo nakon toga, kao ni kakav je bio razgovor s putnicom, iako sam čuo da nije bio ugodan. Prema njemu će sigurno biti poduzete neke sankcije jer se pušiti ne smije, a što će biti definitivno ćemo vidjeti idući tjedan. Ne znam pojedinosti i u ovom trenutku ne mogu reći više jer se ne bih htio izlijetati - rekao je Vojnović.

Sa svim je upoznat i gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je od Uprave Prometa tražio sankcije za neodgovornog vozača autobusa.

- Neću tolerirati bahatost onih koji bi trebali svojim ponašanjem biti primjer drugima! - poručio je Krstulović Opara.

Drugim riječima, ako gradska vlast od svojih građana očekuje da se pridržavaju odluka koje je donijela, onda se još veća razina očekuje od djelatnika gradskih tvrtki i same Banovine.

Vaša reakcija na temu