Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miranda Ciketić / PIXSELL Vozač Ubera teško ozlijedio pijanog Dubrovčanina

Vozač Ubera teško ozlijedio pijanog Dubrovčanina

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda iz nehaja

Na Pilama u Dubrovniku je jučer teško ozlijeđen 30-godišnji muškarac koji se potukao s godinu dana starijim vozačem Ubera. 

Policija je utvrdila da je 30-godišnjak podivljao jer mu taksist nije htio pružiti uslugu prijevoza uz obrazloženje da čeka klijenta s kojim je ranije dogovorio vožnju. Napadač je na to oštetio osobno vozilo 31-godišnjaka istrgnuvši registarsku tablicu s plastičnim okvirom. Među njima je tada izbila tučnjava u kojoj je 31-godišnjak udario 30-godišnjaka koji je pri padu na pod udario glavom o asfalt i zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zbrinut u Općoj bolnici Dubrovnik. 

Protiv 31-godišnjeg vozača Ubera podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda iz nehaja. 

Vaša reakcija na temu