Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Vukovarski branitelji u Solinu predstavili dvije knjige

Vukovarski branitelji u Solinu predstavili dvije knjige

Damir Markuš i Damir Plavšić tom prigodom su posjetili i spomen-sobu preminulih branitelja, te spomenik na Gospinu Otoku

Sinoć su u Domu kulture Zvonimir u Solinu predstavljene dvije knjige vukovarskiih branitelja, Damira Markuša i Damira Plavšića, '58' HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca, koju je napisao Markuš i 'Ne plači, moj dobri anđele - bitka za Vukovar', kojoj je autor Plavšić.

Knjige su predstavljene uz glazbeno scensku predstavu, u kojoj su nastupili solinski Bubamarci, Solinske mažoretkinje, KUD Salona i Klapa Krunik iz Kućina.

U knjigama se govori o događajima u Vukovaru o kojima se nije puno znalo, a sve je to prikazano uz glazbeno-scenski program. Prije predstavljanja knjiga, Markuša i Plavšić posjetili su spomen sobu poginulih branitenja, gdje su se sreli s predsjednikom roditelja preminulih branitelja Daliborom Celebićem, koji se gostima obratio prigodnim riječima.

Nakon toga su položili vijenac na spomeniku Hrvatskih branitelja na Gospinom Otoku, gdje su se  pomolili za sve poginule i umrle Hrvatske branitelje. 

Vaša reakcija na temu