Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Za vikend na cestama Šibensko-kninske županije triu prometne u kojima su ozlijeđeni motociklisti

Za vikend na cestama Šibensko-kninske županije triu prometne u kojima su ozlijeđeni motociklisti

Svaki dan po jedna nesreća

Na cestama Šibensko.kninske županije za vikend su se dogodile tri prometne nesreće u kojima su ozlijeđen vozači motocikala. U petak je u Kistanjama teško ozlijeđen 61-godišnji vozač motocikla koji je izgubio kontrolu u zavoju. Prešao je u suprotnu traku i sudario se s vozilom koje je vozio 34-godišnjak. Nakon toga se odbio i udario u motocikl kojeg je vozio 49-godišnjak, a koji se prije kretao iza njega.

U Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu 61-godišnjem vozaču motocikla su konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržana na bolničkom liječenju, a protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

U subotu je u Šibenku teško ozlijeđen 74-godišnji vozač mopeda. Prometnu je skrivio 62-godišnji profesionalni vozač koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,3 promila.

Na ravnom djelu ceste, nakon izlaska iz tunela Vrulje, pretjecao je vozilo ispred sebe a da svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe, uslijed čega dolazi do sudara s mopedom. Nakon pružene pomoći u bolnici, vozač mopeda je pušten na kućnu njegu. 

'Zbog izazivanja prometne nesreće 62-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu , predan pritvorskom nadzorniku', izvijestila je policija.

U nesreći koja de dogodila jučer oko 12.45 je ozlijeđen 49-godišnji motociklist. Izgubio je kontrolu u nepreglednom zavoju i sletio s ceste. Zadržan je na liječenju u šibenskoj bolnici, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog.

Vaša reakcija na temu