Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP ZAPLJENA U OMIŠU Pronađeno više od 6,5 kilograma marihuane, stabljike i oprema za uzgoj

ZAPLJENA U OMIŠU Pronađeno više od 6,5 kilograma marihuane, stabljike i oprema za uzgoj

Uhićen je 55-godišnjak

Policija iz Omiša je dovršila istraživanje nad 55-godišnjakom za kojeg sumnjaju da se bavio uzgojem i prodajom marihuane.

Pretražili u mu stan i druge prostorije koje koristi na području Omiša, a našli su: 4050 grama napola osušenih cvjetova marihuane, 2323 grama svježe obranih listova marihuane,  224 grama droge marihuane spakirane u tri vrećice, 38 stabljika marihuane visine od 91 do 138 centimetara, staklena bočica u kojoj je bilo 100 ml ulja cannabisa, digitalna vaga za precizno mjerenje, te oprema za uzgoj (led svjetiljke i filter).


Pronađen je i 61 komad različitog puščanog streljiva.

'Droga i pronađeni predmeti su oduzeti, muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.


Također, s obzirom na to da je ostvario obilježja prekršaja iz čl. 30 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu