Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAR NIJE ZABAVNO? Naš Marjan reagirao na prozivke Javne ustanove

ZAR NIJE ZABAVNO? Naš Marjan reagirao na prozivke Javne ustanove

Poručuju kako se drvo koje su u subotu iznosili iz šume tamo nalazi nekoliko mjeseci

Inicijativa Naš Marjan reagirala je na priopćenje Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan u kojem, između ostalog, tvrde da su nekoliko dana pripremali i pilali debla za potrebe volonterske akcije, čime su samo povećali rizik izlijetanja potkornjaka.

- Zabavno je ovo kako Javna ustanova iznosi neistine. Drvo koje smo iznosili prošloga vikenda na Marjanu se nalazi više mjeseci i uslijed njihovog nerada i nemara do dolaska vojske i volontera nije izneseno. Riječ je uglavnom o drvu koje je potkornjak odavno napustio, ali ga je potrebno iznijeti zbog povećane opasnosti od požara. A čiji je to ono bio posao? Aha, Javne ustanove! Iste one koja nas sada proziva što smo napravili njihov posao. Pa zar nije zabavno? - poručili su na Facebooku.

Vaša reakcija na temu