Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZATVARA SE GRANIČNI PRIJELAZ: Nastavljaju se radovi na GP Vitaljina

ZATVARA SE GRANIČNI PRIJELAZ: Nastavljaju se radovi na GP Vitaljina

Bit će zatvoren za promet od 24. rujna do proljeća

Iz PU dubrovačko-neretvanske obavještavaju da će zbog nastavka izgradnje stalnog graničnog prijelaza za promet putnika i robe u cestovnom prometu prijela Vitaljina biti zatvoren za sav promet od 24. rujna. Zatvara se u 7 sati ujutro, a to je, pojašnjavaju iz policije, nužno u trenutnoj fazi izvođenja radova radi sigurnosti putnika i vozila. 

- O ponovnom otvaranju graničnog prijelaza, a koje se očekuje u proljeće, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

U novu Vitaljinu Hrvatska ulaže 25 milijuna kuna. Budući granični prijelaz imat će četiri trake, dvije ulazne i dvije izlazne, s promjenljivom signalizacijom. To će nedvosmisleno utjecati na povećanje protoka prometa, a samim tim i smanjenje gužvi u dane vikenda, blagdana i turističke sezone. 

Vaša reakcija na temu