Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠEN OČEVID: Motorist na Korčuli se zabio u zid i u klizanju udario u parkirane motore

ZAVRŠEN OČEVID: Motorist na Korčuli se zabio u zid i u klizanju udario u parkirane motore

Denis Listeš iz Splita poginuo je na cesti Smokvica - Brna na povratku s moto partyja

Završen je očevid teške prometne nesreće koja se u nedjelju rano ujutro dogodila na Korčuli, a u kojoj je život izgubio 51-godišnji Denis Listeš iz Splita. 

- Do nesreće je došlo kada je 51-godišnji motociklist zbog neprimjerene brzine izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu kolničku traku i u naglom kočenju udario u betonski potporni zid. Uslijed udara motociklist je pao na tlo i u klizanju udario u parkirane motocikle, dok je motocikl udario u betonski potporni zid - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Listeš je poginuo kada se vraćao s moto partyja, oko 2.40 sati. Nije se zaustavio policijskoj kontroli koja je bila postavljena u blizini, a očevici tvrde da je tada za njim krenula potjera u kojoj je izgubio život. U policiji kažu da su krenuli za odbjeglim motociklistom kako bi ga identificirali i naknadno sankcionirali te su tako naišli na prometnu nesreću. 

Vaša reakcija na temu