Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠEN OČEVID: Policija otkrila detalje stravične prometne na Korčuli

ZAVRŠEN OČEVID: Policija otkrila detalje stravične prometne na Korčuli

Vozač Mercedesa je zbog brzine izgubio kontrolu nad vozilom

Policija je dovršila očevid prometne nesreće na Korčuli u kojoj su noćas poginuli 31-godišnjak i 29-godišnjak. Djevojka (22) koja je bila s njima u automobilu je u kritičnom stanju helikopterom prevezena u splitsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

- Utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se iz pravca Vela Luke u pravcu Blata. Dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na ograđenoj zemljanoj površini - izvijestili su iz Pu dubrovačko-neretvanske. 

Vaša reakcija na temu