Zbog radova će se od ponedjeljka na Putu Žnjana voziti samo jednom trakom

Zbog radova će se od ponedjeljka na Putu Žnjana voziti samo jednom trakom

Zbog povezivanja budućeg infrastrukturnog objekta HT-a potrebno je iskopati rov dug 250 metara, a radovi bi trebali biti završeni u roku od osam radnih dana

Zbog radova koji će se od ponedjeljka odvijati na Putu Žnjana vrijedit će izmijenjena regulacija prometa. Budući da ne postoji kabelska kanalizacija između budućeg infrastrukturnog objekta HT-a i svjetlovodne komunikacije potrebno je iskopati rov u dug 250 metara. 

Josip Bakota iz Ericsson Nikola Tesla Servisa poručuje da će se prilikom izvođenja radova promet odvijati naizmjenično na preostaloj širini ceste bez većih poteškoća uz poštivanje znakova i uputa radnika osposobljenih za upravljanje cestovnim prometom. Planirano je da radovi potraju osam radnih dana.

- Bit će postavljena privremena regulacija prometa, pa molimo vozače za strpljenje. Nadležne službe grada, kotara i policije su upoznate s radovima i dale su odobrenje za njihovo izvođenje. Radovi se izvode u svrhu poboljšanja telekomunikacijskih veza, a odvijat će se prema pravilima struke i uz stručni nadzor osoba ovlaštenih za nadzor iz firmi HT-a i Ericssona Nikola Tesla Servisa - naveo je Bakota.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare