Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ževrnja: Bit ću kandidat za župana, a špekulacije su samo želje političkih protivnika

Ževrnja: Bit ću kandidat za župana, a špekulacije su samo želje političkih protivnika

Nakon događanja oko Zlatnog rata 'raspalili' su se pojedini članovi HDZ-a, a vijest je loše primio i Plenković

Razmišlja li premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i županijski HDZ na čelu s Antom Sanaderom da zaista izbace iz utrke župana Zlatka Ževrnju? Naime, neslužbeno saznajemo da su se nakon događanja oko Zlatnog rata 'raspalili' pojedini članovi HDZ-a, a da je vijest loše primio i Plenković.

Najavio je češljanje odluke oko dodjele koncesije, a hoće li trenirati strogoću na Ževrnji, ostaje za vidjeti.

- Ma to su špekulacije i svega se naslušamo u predizborno vrijeme. Okrenimo se stvarnim temama i nastavimo raditi. Mogu reći da su to i želje protivnika da me izbace jer je jasno po svim mjerodavnim anketama da imam najveću potporu kao kandidat za splitsko-dalmatinskog župana - kazao nam je Ževrnja.

Vaša reakcija na temu