Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLOČIN IZ MRŽNJE Trojica napadača na zvezdaše osumnjičeni za razbojništvo i pokušaj nanošenja teških ozljeda

ZLOČIN IZ MRŽNJE Trojica napadača na zvezdaše osumnjičeni za razbojništvo i pokušaj nanošenja teških ozljeda

Osumnjičeni će večeras biti predani pritvorskom nadzorniku, a sutra će ih ispitati u Državnom odvjetništvu

Splitska policija zaključila je kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika za jučerašnji napad na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi. 

Kako doznajemo, prijavljeni su za kvalificirani oblik razbojništva te pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, sve u vezi sa zločinom iz mržnje. 

Večeras će biti predani pritvorskom nadzorniku, a sutra će ih ispitati u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Prijavljeni su za razbojništvo jer su upotrebom sile, palica i šaka, oteli dres vrijedan oko tisuću kuna. 

Neslužbeno doznajemo da ih je policija već prijavljivala za prekršaje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. 

Policija nastavlja istraživanje, pregledavaju se snimke video nadzora s Rive, traži se još jedan napadač na zvezdaše. 

Vaša reakcija na temu