Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLOSTAVLJAČ PASA JE LOVAC: 'Ovo je tragično, isključit ćemo ga iz društva'

ZLOSTAVLJAČ PASA JE LOVAC: 'Ovo je tragično, isključit ćemo ga iz društva'

'Nemam riječi da se netko ovako može ponašati prema svojim psima', kaže Ilija Veić, predsjednik Lovačkog društva Muć

Čovjek koji krvnički mlati pse zbog izgrižene instalacije u gepeku je lovac. Potvrdio nam je to Ilija Veić, predsjednik Lovačkog društva Muć. Vidio je snimku. Sadržaj ga je užasnuo. Najavio je kako će svog člana zbog ovakvog ponašanja isključiti iz društva, i to po kratkom postupku, bez Stegovne komisije. 

- Sve sam vidio. Riječ je o našem članu. Dobio sam informaciju, pogledao sam video. Tragično, jadno, nemam riječi da se tako netko može ponašati prema svojim psima. Čim sam vidio snimak, sazvao sam Izvršni odbor. Nemamo mi tu što raspravljati, nema potrebe sazivati Stegovnu komisiju. Ovo je apsurd - kazao nam je Veić. 

Kaže kako po Statutu mogu samo isključiti zlostavljača iz lovačkog društva. 

- To je u našoj nadležnosti. Ja ovo najoštrije osuđujem. Lovac sam 40 godina, uvijek imam pse, oni su meni dio obitelji - kaže Veić. 

Predsjednik Lovačkog društva Muć nam je kazao i kako se događaj nije zbio na njihovom terenu, već u Lici. 

Vaša reakcija na temu