Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZNATE LI KAKO JE BITI SRBIN U HRVATSKOJ? Plakat SDSS-a u Splitu osvanuo s natpisima NDH, za dom spremni, Srbe na vrbe i palite traktore

ZNATE LI KAKO JE BITI SRBIN U HRVATSKOJ? Plakat SDSS-a u Splitu osvanuo s natpisima NDH, za dom spremni, Srbe na vrbe i palite traktore

Policija je fotografirala intervencije na plakatu i izvijestila komunalno redarstvo

Plakat SDSS-a Milorada Pupovca za EU izbore s natpisom njihove kampanje 'Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?' osvanuo je jutros u Splitu sa značajnim intervencijama. Srbin je prekrižen, kao i naziv stranke, a po plakatu su dodani natpisi NDH, za dom spremni, Srbe na vrbe te poruka - palite traktore. 

Plakat se nalazi ispod Kineskog zida u Kaštelanskoj ulici, a kako doznajemo, policija je već obavila radnje iz njihovog djelokruga. Fotografirali su plakat i obavijestili komunalno redarstvo Grada Splita. 

Kako doznajemo od Ivice Grubišića Gire, savjetnika gradonačelnika za komunalu, njihov koncesionar za uklanjanje grafita praznikom ne radi pa će se uklanjanje ustaških simbola prepustiti ophodaru Cestara. 

Vaša reakcija na temu