Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽUC nastavlja s rekonstrukcijom ceste prema Tugarama i Naklicama

ŽUC nastavlja s rekonstrukcijom ceste prema Tugarama i Naklicama

Cesta Strožanac-Žrnovnica je pri samom kraju, ostalo je samo šminkanje. Gradila se devet mjeseci, ali su obavljeni obimni radovi

Najkasnije početkom iduće godine trebao bi biti raspisan natječaj za izvođača radova mosta preko Cetine i tunela Komornjak u sklopu brze ceste Split-Omiš, a Županijska uprava za ceste nakon rekonstrukcije ceste Strožanac-Žrnovnica planira i nastavak rekonstrukcije ceste prema Tugarama i Naklicama. 

- Cesta Strožanac-Žrnovnica je pri samom kraju, ostalo je samo šminkanje. Gradila se devet mjeseci, ali su obavljeni obimni radovi. Planiramo dalje nastaviti s rekonstrukcijom ceste prema Tugarama i Naklicama. Razmišljali smo o tome na napravimo zaobilaznicu Tugara, ali smo ipak od toga odustali budući da vjerujemo da će uskoro početi gradnja brze ceste Split-Omiš koja će onda na sebe preuzeti većinu prometa prema Omišu, a cijeli promet koji obilazi Omiš ići će na cestu prema Tugarama i zaobići će cijelu Jadransku magistralu, a time će se značajno smanjiti gužve dok se sasvim ne završi brza cesta - rekao je Petar Škorić, ravnatelj ŽUC-a.

Vaša reakcija na temu